Mămica Spartană Uncategorized Sebastian – Jurnal de bord: prima săptămână acasă.

Sebastian – Jurnal de bord: prima săptămână acasă.

Nu e rău, toată lumea se învârte în jurul meu ca frate-meu patruped în jurul cozii – cu maxim interes! Primesc în mod regulat pupici cu sau fără barbă. Ăia cu barbă sunt de la “tati” sau, cum îmi place mie să-i zic, “ultrafuncționalul” (cumpără, cară, duce, aduce și, cel mai important, rezistă la turele cu mine prin casă. Aș putea să nu mai plâng câteodată, da’ e așaaa de bine când mă plimbă și mă saltă… 😀 ). Pupicii fără barbă vin de la “mami” sau, cum o alint eu simplu, “open bar” (whazaaaap!!).
Am decis să închei prima săptămână în glume și le-am tras-o zdravăn, ce mai! La plimbare i-am pus să bage viteză înapoi, că cică mi-e foame. După ce am plescăit un pic la bar, pac s-au apucat să mă pregătească de baie. Inițial mă gândeam să trag un mare caca chiar în cadă, da’ tati se tot fâțâia să potrivească apa și m-am plictisit. Asa că i-am dat drumu’ pe mami. Din cap până-n picioare. Jack a venit să îi ajute la belea, voia să curețe gresia. De ce nu l-or fi lăsat?! Mă rog, au început sa râdă amândoi – e bine că au simțul umorului. 😀
În fine, băița, băiță, masajul, masaj, aaah ce bine a fost!
Da’ fraiericii m-au adus de la baie în prosop și în el m-au lăsat, căzuți în admirație (mno, normal!). Greșeală de începători, hehe – am tras un mare pipi și mi-am exersat ținta cu furtunelul din dotare. Mă descurc super! – i-am prins pe amândoi, și prosopul! Au râs din nou, da’ au lăsat prosopu’ în continuare sub mine… e prea ușor frate să faci mișto de ăștia! Am mai băgat o tură de caca pe prosop și am zâmbit satisfăcut. Thug life, fraiericilor, mai aveți de învățat!

Related Post